ShoutMix chat widget

Tuesday

Tag sanding


Amboiii.... macam -macam tag sekarang ni..
Mungkin sekarang time orang kawen... bersanding..
Maka wujudlah tag ni..
Sebenarnya.. aku rasa nak gelak jer..
Ha ha haaaa lawakkk..
Tak pa lah.. lawak tak lawak..
Aku try jawab jugak..
Tag pelamin, sanding aka kawen dari Eriey..

Konon-kononnya.. macam ni kut set pelamin aku..
Lebih kurang la..



Dah pernah merancang, berbincang, tengok-tengok.. belek-belek..
Dengan En. Ikan.. dan
Ini jawapan dia..
"Sayanggg... rasanya.. baik kita buat akad nikah saja..
tak payah sanding.. shoot photo  kat studio..
Lepas tu.. duit yang tak buat kenduri sanding tu...
kita guna, buat pi honeymoon.. kat europe ka, kat saudi ka...
Macam mana? so sayang pilih.. salah satu!"

Uwahh... macam mana ni?
Hati teringin nak buat pelamin..
Tapi tawaran tu pun.. mengoda..
Fikir punya fikir..
Mungkin bye bye.. pelamin anganku..

Dan aku malas nak tag orang lain..
Setakat ni jer

9 comments:

Ungku Nor said...

shoot photo kat studio pun riban-riban gak rega dia sayang oiiii..hehehe

Yatie said...

erksss, wat pelamin simple pun takpe .. bukan utk bersanding but for amik2 gmbr with family & friends .. betul cakap ungku nor tuh, shoot photo kat studio lagi mahal drpd wat pelamin angan2 tuh .. choose wisely ye :)

ZaHiRaH said...

huhu..mau jugak pelamin gtu

eriey said...

aduhh..ingt ade la gmbr eidaa..uwaaa..

Eida said...

mekasih akan nasihat itu..
akan dibawak berbincang..
bersama en, ikan... kalau ilang sabar... akan digoreng idup2.. keh keh keh..

myzatulHanim said...

wah~
honeymoon kat europe!
best tu..
tp kawen xsah gak kl xde pelamin ni..
huhu~

en_me said...

chanteknyerr pelamin ittewww..

EraNaZeErA.. said...

eeee.. baik sanding ida... buat pelamin yg simple dah ler..

kita kan sanding seumur hidup sekali je.. lelaki lainlah masih ada kota 3...

kalu kat studio rasanya mahal gak... lagipun rasanya lain....

pikir2kanlah...
jgn menyesal nnti coz xda kenangan sanding di hari bersejarah....

wokeh bebeh....

EraNaZeErA.. said...

eeee.. baik sanding ida... buat pelamin yg simple dah ler..

kita kan sanding seumur hidup sekali je.. lelaki lainlah masih ada kota 3...

kalu kat studio rasanya mahal gak... lagipun rasanya lain....

pikir2kanlah...
jgn menyesal nnti coz xda kenangan sanding di hari bersejarah....

wokeh bebeh....