ShoutMix chat widget

Thursday

Uncang Eida

Masa matrik dulu.... aku pernah beli beg uncang dari roommate.... beriya2 dia duk tunjuk.... ada macam2 warna.... kata nyer nak tolong bisnes bakal mak mertua dia....


Last2 aku pun beli la.. ambik warna hijau.... dah beli terpaksa la guna.... galas menyilang!


Aku rasa okey aje.... tapi ayah pernah tegur aku.... eee awat la pelik sangat beg ni, macam uncang paku saja... mana kau beli? Aku buat dek ajer.. mungkin ayah aku buat lawak je....


Lama jugak aku pakai... sampai berjumpa dengan laling fish.... dia pun pernah tegur.... eh .. pelik la uncang tu!


Aaaa.. memang sah la kalu macam tu.... dah 2 org lelaki tegur aku.....

Bila aku amati betul2... memang.. memang uncang tu nampak pelik... haya... memang tak de taste betul!


Sebab tu aku tak upload gambar uncang tu... buat malu jer.... gambar makeup saja ye... tu pun sebahagian saja... kang ada yang muntah tengok alat makeup aku... he..he.. beli kat pasar malam jer...





Dulu masa beli tak pikir cantik atau tak... main beli jer... konon nak jaga hati roommate!


Yang menyampah tu... sampai sekarang masih okey... tak osak2 lagi... tak kan nak buang pulak! Terpaksa sekali-sekala guna.... boleh juga buat letak alat makeup dan camera!...

Mesti kena gelak ngan laling... tak pa la .. akupun dah lali....

6 comments:

13may said...

laaaa...awat tak post gambaq uncang tu kat sini...

nak agak aku kutuk..Opss!!! aku komen :D

13may said...

rajin sungguh hang updet blog...hehhe hehhe

tapi best la blog nih...design cantik :)

Eida said...

13may

ha..ha..
sebab dah tak de keja sgt..

nak merapu saja..
melepas la kunon...

Mohd Kamal said...

nak gak tengok...!! Kitaorang janji x gelak. kuhih..kuhi..2x!!

Mohd Kamal said...

Makacih...sbb landig kat "Tengok Sana Sini". Jadi TSS ada hadiah untuk eida. Sila klik di sini Tengok Sana Sini untuk claim hadiahnye. Peace

Eida said...

mohd kamal

tima kasih yer...