ShoutMix chat widget

Saturday

Salam Berblog Untuk Semua

Salam semua..
Dah lama saya terhenti berblog....
Penyakit malas dan kekeringan ideal untuk menulis...
Tapi saya tak lupa mengunjungi blog kengkawan...
Banyak ideal dan luahan memasing...
Lalu saya bertekad.. untuk berblog kembali...
Walaupun rasa macam hangat-hangat tahik ayam...
Tak kisah la...
Apa pun kalau dibiarkan blog ini begitu saja....
Rasa sayang pulak!

Dulu "Apa yang ku rasa" tapi sekarang dah jadi "Dah tak da rasa"
Dengar macam frust saja... macam nak kiok jer... keh keh keh...
Tipu laaa... kalau dah tak da rasa.....
Pagi tadi pun dah ada rasa...
Rasa kembong perut... memulas... nak terberak..
Tapi terbantut pulak.. apa-apa pun rasa jugak kan?

Sebelum saya terlupa...
Saya nak ucapkan "Selamat Hari Guru"...
Kepada semua guru Semalaysia...
Jasa dan pengorbanan anda sangat mulia dalam mendidik anak bangsa...
Walaupun saya selalu kena marah dan denda ketika zaman sekolah rendah....
Kes tak dapat nak buat homework...
Al maklum la... saya ni, kurang/terlebih pandai...
Tapi saya tiada perasaan marah/benci pada cikgu2 itu..
Pada zaman sekolah menengah.... masih jugak kena denda...
Kes yang sama... tak buat homework....
Tapi okey.. saya suka... kena denda... rasa sedikit glamor...
Sebab bukan saya sorang yang kena denda...
Tapi satu kelas kena denda...
Berjemur tengah panas sambil ketuk ketampi...
Mujur lah pada masa tu saya pakai pelindung UV "oil of olay"...
Tak terbakar kulit muka saya...
Apa-apa pun..
Terima kasih Cikgu..

Sekian dulu coretan dari saya...
Untuk hari ini...
Kalau rajin... akan aktif semula...
Kalau tak.. berkulapok la balik!

Seperti biasa... tidak lupa.. muka hero pujaan hati...



PS: Muka tengah berteran... sembelit ni...

9 comments:

dBa said...

CEH~~ader ke cm tu muke kucing tu?
hehehhee..
llalalal~~~cumel3..

Mie said...

eida kembaliii?????????????
selamat kembali sygkuh!

June said...

halu kawan, welcome back. update selalu..:)

~Eila @ Along~ said...

eida...welcome back! miss u bebeh...jgnle diam je..satu ayat pun leh citer soal ape rase tuuu....hehe

wannz said...

tahi ayam ekk....
haha

Rashid said...

alaaa eida ..winduuuuuuuunyeerr

naper ni? saya harap sangat eida terus berblog..

sharamli said...

jgn bia bl0g ni s0rang2 tw..hik3

all of us said...

eidaaaa...lama menyepi.. jgn biarkan daku tertunggu..hehehehe..

iena hamdi said...

apa kes ni yang...