ShoutMix chat widget

Saturday

Tiada MPH tapi Popular

Lewat petang tadi.. aku ke Jusco Balakong..
Untuk mencari kedai buku MPH..
Sangkaan aku meleset.. rupanya tiada MPH di situ..
Yang ada hanyalah Popular...
Tapi aku bernasib baik..
Kerana buku yang aku inginkan ada disitu..
Emm.. aku beli buku?
Ini satu perubah yang sangat positive..
OO.. salah satu.. Azam Tahun Baru..
Buku sebagai teman!

Selesai membeli..
Aku melangkah ke TGV..
Ramai sangat orang..
Tak jadi nak menonton..
Aku pun duduk dikerusi sebentar..
Melihat akan gelagat orang..
Yang baru keluar dari menonton..
Ada yang bermuka ceria... sambil gelak..
Pasti hati sudah terhibur dengan filem yang ditonton...
Tapi yang menarik perhatian aku.. adalah..
Yang bermuka tension.. nampak marah jer..
Selepas habis menonton...
Aku pun bertanya kepada satu family..
Yang sama group dengan penonton muka tension..
"Tadi tengok citer apa?"
Family: Tengok citer Cicak man 2..
Dalam hati aku.. patut la.. sesuatu yang tidak mengejutkan!

Antara filem yang sedang ditayangkan..



Sabar menanti.... akan aku download semua filem itu..


4 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

cicakman besh ke?

dh janji ngan si kecik kt umah ni nak teman diorg tgk.. tp takut nyesal plak...

eriey said...

nape plak muka tension, marah??
xbes sgt ke cicakman 2 tu??
kena tgk ni...nk jd pgkritik sket..hehe

en_me said...

buku novel aperkarrr tewww..

Eida said...

sHwEeT ByAtcH
emm.. tAK tahu pulak .. bes ke tak?
Belum lagi tengok.. hehehe.. hati pun tak terasa nak tengok... tapi kalau kanak2.. maybe diorang suka sebab ada Apek.



Eriey
Eriey... pegi jangan tak pegi.. bagi sokongan kat industri perfilaman negara... jangan asyik nak menghamtam jer.. ala macam sorang tu...(tuan punya blog ni)
keh keh keh..



En-Me
Ooo.. eida tak beli novel.. beli beberapa buah buku motivasi dan juga buku pengetahuan Am..sedikit suntikan Semangat untuk tahun hadapan..